Ovidiu Sîrbu, președintele ALDE Timișoara: Deputatul PNL Pavel Popescu să se lege cu lanțurile de ușa primarului Timișoarei

”Să termine cu victimizarea și cu mușamalizarea incompetenței. Observ că a devenit o modă în cadrul PNL, victimizarea și neasumarea. Citesc despre declarația deputatului Pavel Popescu, care într-un exces de zel, afirmă că se va lega cu lanțurile de poarta Parlamentului, dacă Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 nu primește bani de la guvern. Cred că a citit prea multe romane de dragoste.  Eu cred că ar trebui să se lege cu lanțurile de ușa primarului Nicolae Robu, ca acesta să facă tot ce este necesar pentru a obține acești bani. Nu de mult ați asistat la o conferință de presă în care liderul ALDE, Călin Popescu- Tăriceanu și-a asumat implicarea, chiar la Timișoara,  sprijinul pentru acest proiect. Chiar și dumnealui a spus că e nevoie ca primarul Nicolae Robu să facă niște pași în această direcție. Sunt o serie de proceduri legale care trebuie urmate. În loc să vedem acțiuni concrete în acest sens, citim declarații ale domnului primar în care își etalează orgoliul.  Nu mai departe de acest exemplu stă mărturia domnului deputat Marilen Pirtea, care își contrazice colegul de partid. Primarul Timișoarei continuă să spună că vom avea patru baze sportive cu finanțare de la bugetul local, în timp ce domnul Pirtea îl contrazice și spune că nu sunt suficienți bani pentru asta. Ne-am obișnuit cu declarații halucinante și nefondate, însă aceste contre interne îmi ridică mari semne de întrebare despre cum se administrează orașul.

În încheiere îi recomand deputatului Pavel Popescu să se ocupe de legi și să lase lanțurile. Lanțurile sunt pentru infractori”, spune Ovidiu Sârbu, președinte ALDE Timișoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here