Partidul AUR vrea să dea lovitura în Timiş şi aduce în faţa alegătorilor oameni care pot schimba în bine lucruri.

Ardelean Vasile, coordonator AUR Gottlob: „Sunt un candidat nou, onest, de bună credinta, bine intentionat si consider eu, capabil, pentru a conduce comunitatea Gottlob. Suntem la inceput de drum insa cu sprijinul filialei AUR vom avea oameni valorosi pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.
Cred ca acest partid este locul unde au loc infruntari de principii, idei si programe, iar in urma acestora sa redam frumusetea comunei noastre. Ca probleme care necesita solutionare imediata avem: finalizarea sistemului de alimentare cu apa, finalizarea lucrarilor de canalizare, constructia unui camin cultural in satul Vizejdia, pavarea trotuarelor si podetelor, exploatarea apei geotermale ca si in comuna Lovrin, demararea proiectului pentru aprobarea gazului in comuna intreaga. Cu tarie consider ca vom putea implementa aceste proiecte si ca impreuna vom reusi!”

Stanciu Nicolae, coordonator AUR Boldur: „Sunt Stanciu Nicolae, coordonator AUR Boldur și astăzi doresc să sesizez o parte dintre lucrurile deficitare prezente în comuna noastră. Acestea deși par lucruri simple de soluționat, actualul primar de zeci de mandate nu a reușit să le rezolve.
Imbunatatiri ale infrastructurii rutiere si a canalizarii
Deoarece avem foarte multe drumuri aflate intr-o stare deplorabila in toate satele apartinatoare ale comunei Boldur și canalizarea lipseste cu desăvărsire desi in cei 27 de ani de administrare a primarului PSD, aceste lucruri se puteau rezolva. Noi cei din AUR ne propunem sa realizam de urgenta urmatoarele aspecte:

 • canalizare la fiecare casa.
 • Astfaltarea tuturor strazilor din comuna Boldur.
 • piste de biciclete
  În privinta iluminatului stradal dorim Spunem STOP acestui experiment grav asupra cetateniilor comunei Boldur, care, in fiecare noapte intre orele 00:00 – 05:00 nu au curent electric in niciun sat apartinator. Este inadmisibil!

  De asemenea, vom pune in aplicare reala legea 15/2003 prin care ne propunem să acordăm terenuri de casă tuturor tinerilor pe raza UAT Boldur si vom sprijini toata aceasta procedura legală alături de o echipa profesionista de specialisti.
  Dorim sa implementam un sistem de management integral al deseurilor, implicand sortarea lor generala și evitand aruncarea lor haotica.
  Dupa ce castigam Primaria, dorim sa achitam de urgenta creditul de 50 de Miliarde de lei, luat de actuala conducere a primariei pe o perioada de 14 ani. Comuna noastra a fost ingropata in datorii in conditiile in care se puteau accesa foarte multe fonduri europene, fara a fi nevoie sa indatoram cetatenii comunei Boldur. Din pacate atat au reusit să facă in 27 de ani de mandat.

Aga Dorin, reprezentant OL Giroc: „Provin din Partidul Verde si am fost 5 mandate consilier in comuna Giroc. Consider ca aderarea noastra la partidul AUR se va incununa cu succes, avand o echipa pregatita, in alianta. Sunt in administratia locala de peste 20 de ani iar alaturi de echipa aliantei AUR cu siguranta vom castiga alegerile din comuna Giroc.”

Articolul precedentInteligenţa artificială şi medicina prin ochii reputatului prof.univ.dr. Gheorghe Ioan Mihalaș
Articolul următorElevii și studenții pasionați de domeniul IT, invitați să se înscrie la cea de-a XVII-a ediție a concursului național iTEC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.