Autocamion plin cu lemne confiscate de polițiști

Poliţiştii lugojeni au confiscat 25 de metri³ de material lemnos fără documente legale, în urma unui control în trafic. Atât reprezentanții societății comerciale, cât și șoferul autocamionului au fost sancționați contravențional cu amenzi însumând 25.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

La data de 08 aprilie, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control, pe D.N. 6, în localitatea Jena, un autocamion încărcat cu material lemnos. În urma controlului efectuat, poliţiştii au stabilit că şoferul transporta 25 de metriᶟ de material lemnos din specia fag, având un aviz de însoţire care nu corespundea din punct de vedere cantitativ.

Poliţiştii au procedat la aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.000 de lei reprezentanților legali ai societății comerciale, conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Lugoj.

Conducătorul autocamionului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei întrucât a refuzat să transporte materialul lemnos ocolul silvic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here