Revoltător! Proxenetul Ovidiu Gîțan reprimit în Poliția Timiș

Proxenetul Ovidiu Gîțan s-a întors la locul de muncă. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, acesta momentan desfășoară activități administrative.

Este pus la dispoziție, fapt pentru care desfășoară activități administrative în cadrul Serviciului Logistic. Hotărârea judecătorească încă nu este definitivă în acest caz”, a declarat pentru Gazeta din Vest, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Mirela Drăghicioiu.

Reamintim, agentul de poliție de la Secția 1 din Timișoara, Ovidiu Gîțan este cercetat de procurorii DIICOT într-un dosar în care zeci de tinere au fost amenințate și exploatate sexual. Rețeaua era condusă de Paul Mânzu, care a fost acuzat de şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, din care făceau parte și judecătorul Aurelian Tomuș și polițistul Ovidiu Gîțan.

Unii dintre membri rețelei activau în cadrul grupului infracțional, racolând tinere cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, pe care le ademeneau prin diverse metode, prin promisiunea obținerii unor sume de bani, afișarea sentimentelor de iubire pe care le nutresc față de persoana pe care încearcă s-o atragă, crearea unui sentiment de importanță în raport cu persoanele din jur. Ovidiu Gîțan acționa pe post de ”loverboy” în cadrul rețelei, fiind responsabil cu atragerea fetelor, care se îndrăgosteau de el. Locul de întâlnire dintre fete şi clienţi era vila din Dumbrăvița a interlopului Paul Mânzu. Fetele erau filmate pe ascuns în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, iar dacă acestea refuzau pe viitor să se supună, erau ameninţate că imaginile video vor fi trimise părinţilor lor.

În urma deliberării, instanța a decis condamnarea acestuia la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere și punerea în libertate.

1 COMENTARIU

  1. Adica un om condamnat pentru proxenetism se ocupa de treburi administrative la IPJ Timis ? Sa inteleg ca are sustinere in conducere ? Corupti ordinari si rebuturi sociale ce sunteti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.