Autoturism căutat în Bulgaria, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni. Ce a declarat proprietarul autoturismului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat un autoturism marca Volkswagen, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile bulgare.

Mai exact, ieri seară la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, la volanul unui autoturism marca VW, un cetăţean român în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judetului Mehedinţi. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile  bulgare.

auto furat

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean din judeţul Dolj şi nu avea cunoştiinţă despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorităţi.

Autoturismul în valoare de aproximativ 3.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Mehedinţi pana la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here