Autoturism căutat de autorităţile austriece, depistat de poliţiştii de frontieră timișeni

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat la controlul de frontieră un cetățean sârb, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, semnalat ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece. 

”În data de  03.08.2018, la ora 17.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judetul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul sârb S.S., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Serbia, an de fabricație 2012. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece, în data de 27.11.2017”, spun politistii de frontiera.

Șoferul a declarat polițiștilor că  mașina a fost cumpărată la începutul anului 2017 de la o cunoștință din Serbia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 12.000  de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale ce se impun.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.