Autoturism căutat de autorităţile cehe, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră timişeni

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un autoturism marca Ford, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile cehe.

Ieri noapte, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român M. Dumitru, în vârstă de 52 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, la volanul unui autoturism  marca Ford Tranzit Tourneo, înmatriculat în Republica Cehă. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile cehe la sfârşitul lunii trecute.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor de frontieră că autoturismul aparţine firmei la care este angajat şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.