Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Cenad – I.T.P.F. Timişoara au descoperit un autoturism marca Volkswagen Golf, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Bulgaria.În data de 04 mai, în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 38 ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Bulgaria.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Bulgaria.

Șoferul maşinii a declarat că a achiziţionat autoturismul în anul 2012 din Germania în schimbul sumei de 1.100 euro şi nu avea cunoştinţă despre aspectele semnalate.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 4.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, până la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentPrimăria Biled câștigată de social-democratul Cristian David
Articolul următorAdolescentă disparută de acasă! Oricine are informații este rugat să anunțe 112

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.