Victorie pentru social-democratul Cristian David. Acesta a câștigat un nou mandat de primar în comuna timișeană Biled.

Lupta pentru fotoliul de primar a fost dusă cu patru contra-candidați. Este vorba despre liberalul Ovidiu Oprișa, de la Partidul Mișcarea Populară – Marcel Mărcuș, de la ALDE – Alexandru Chirțan. În cursa electorală a intrat și fostul edil al comunei Biled, Leontin Duță, de la P.S.R.O.

În final, social-democratul Cristian David a ieșit învingător, obținând peste 50% procentaj de vot.“Alegerile s-au derulat în condiții bune, normale, fără evenimente. Sunt mulțumit pentru faptul că am fost ales de cetățenii din Biled. Oamenii au avut încredere în mine și s-a văzut în urma rezultatelor de la aceste alegeri. Am obținut peste 50% procentaj de vot. Am avut patru contra-candidați… De la PNL, Ovidiu Oprișa, de la PMP Marcel Mărcuș, de la ALDE Alexandru Chirțan și de la P.S.R.O Leontin Duță. Le transmit mulțumirile mele celor care au avut încredere în mine și m-au votat. Continuăm ceea ce am început cu proiectele și lucrările pe care le avem. Activitatea la Primăria Biled se desfășoară normal în aceste zile”, transmite primarul comunei Biled, Cristian David.

primar Cristian David

Reamintim, comuna Biled s-a confruntat în ultimii ani cu o gravă problemă. Primarii au fost schimbați pe bandă rulantă. De la alegerile din anul 2012 și până în prezent, în fruntea localității au fost trei persoane. Prefectul județului Timiș, Eugen Dogariu, a semnat în octombrie 2013 documentul de suspendare din funcție a primarului din Biled, Leontin Duță, după ce acesta a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru fraudarea fondurilor europene.

Astfel că de atunci Cristian David a condus comuna, ca viceprimar cu atribuții de primar. În urma schimbării majorităţii din Consiliul Local, consilierii au decis schimbarea viceprimarului, Cristian David, care a pierdut şi funcţia de primar interimar. În cadrul aceleiaşi şedinţe, majoritatea aleșilor a propus şi aprobat ca viceprimar să fie Gheorghe Braica, independent politic.

Articolul precedentCercetat pentru furt din magazin. Cu ce a vrut să plece acasă hoțul
Articolul următorAutoturism căutat de autorităţile din Bulgaria, descoperit la frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.