Autoturism căutat de autorităţile italiene, depistat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara au depistat un autoturism marca Alfa Romeo, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene. Ieri la ora 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, un cetăţean în vârstă de 24 de ani, din judeţul Dolj, la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene din data de 19.03.2016. Șoferul le-a declarat acestora că a cumpărat autoturismul de la un conaţional în urmă cu două luni şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.