ACS Poli si cu Petrolul. Copilul de suflet al primarului Robu, pas mare spre… liga a II-a

Esec la debut pentru Grigoras. Petrolul Ploiești a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 1-0 (1-0), marți seara, în deplasare, într-un meci din etapa a patra a fazei play-out a Ligii I de fotbal. A fost un derby al ultimelor clasate, care au arata de ce au ajuns in aceste pozitii… Golul victoriei ”lanternei roșii” a fost reușit de Victoraș Astafei (24).

ACS Poli a avut mai multe ocazii de gol, dar Javi Hernandez (6), Dorin Goga (16), Robert Elek (18, 52, 61), Torres (31), Cristian Bărbuț (82) nu l-au putut învinge pe portarul Alberto Cobrea, care a fost la post și la mingea trimisă de propriul coechipier, Alexandru David (90). Dar fotbalul se joaca pe goluri…

Antrenorul Petre Grigoraș a debutat, astfel, cu stângul pe banca tehnică a echipei bănățene. În schimb, Ionel Gane este neînvins de când a preluat Petrolul, având un egal și o victorie, ambele în deplasare.

Petrolul nu mai câștigase din 27 noiembrie, 1-0 cu CFR Cluj, la Ploiești, de atunci având zece partide fără victorie (nouă eșecuri și un egal). Gazdele nu are nicio victorie în ultimele patru etape, două egaluri, două eșecuri.

În sezonul regulat, scorul a fost egal, 1-1, la Ploiești, iar Poli s-a impus la Timișoara, cu 1-0. Banatenii au mai castigat atat in Cupa Ligii cat si in Cupa Romaniei. Probabil, astazi victoria era cea mai importanta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here