Autoturism căutat în Franţa, depistat la vama Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un autoturism marca Peugeot 207 CC, care era semnalat ca fiind furat, alertă emisă de autorităţile franceze.

Ieri dimineață, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, o femeie în vârstă de 26 de ani, din judeţul Mehedinţi, la volanul unui autoturism  marca Peugeot 207 CC, înmatriculat în Franţa. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date Interpol, ca fiind furat, alertă emisă de autorităţile din Franţa, în data de 11.04.2016.

Potrivit polițiștilor de frontieră, tânăra a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean francez, în urmă cu cinci zile, în schimbul sumei de 3.000 de euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here