Aviz amatorilor! Se deschide o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

O nouă ediție a Salonulului Industriei Uşoare își deschide porțile, miercuri la Timișoara!

În perioada 14 – 18 februarie, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT găzduiește ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2018.

Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc.

„Miercuri îşi deschide porţile ediţia de primăvară a Salonului Industriei Uşoare, participă peste 65 de firme din întreaga ţară, care vor expune spre vânzare o gamă diversificată de produse dedicate sezonului, printre care îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, pielărie, blănărie. Pe lânga acestea, publicul va mai putea achiziţiona şi aranjamente florale, cosmetice, produse naturiste, dulciuri. Şi de această dată, în parcare va funcţiona târgul de produse tradiţionale, unde, de asemenea, publicul va putea degusta o serie de produse de casă. Expoziţia se deschide chiar de sarbatoarea sfântului Valentin, deci aşteptăm publicul, deoarece va putea achiziţiona o serie de cadouri foarte frumoase pe care să le dedice celor dragi”, a declarat Aura Culea, organizatorul evenimentului.

Salonul Industriei Ușoare vă oferă timp de 5 zile ocazia perfectă de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi!

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.