Avocatul Adrian Popescu (ALDE) acuza lipsa spatiului pe panourile electorale

Avocatul AdrianPopescu (ALDE) ii acuza pe cei care gestioneaza alegerile locale din acest an. acesta spune ca nu exista suficient spatiu pe panourile electorale.
„M-am abținut până acum să nu scriu despre o problemă majoră care a început în prima zi de campanie electorală. Și anume: problema panourilor de afișaj a afișelor electorale cu candidații. În primul rând să scriu despre incorectitudinea actualei conduceri. La amplasarea acestor panouri, în mod obligatoriu, trebuia să se analizeze spațiul.S-a cunoscut faptul că sunt 15 candidați pentru funcția de primar și, implicit fiecare cu lista de consilieri, plus candidații la președenția Consiliului Județean și consilierii lor. Deci, matematic, trebuia calculat câte afișe vor putea fi lipite.După calcul, ieșea faptul că vor fi aprox.50 de afișe. Însă, calculele nu au existat.Astfel că pe un panou, în momentul de față, se pot lipi 18 afișe.Știu, dezamăgitor și total neprofesional și incorect. ALDE a făcut cerere la Primărie pentru suplimentarea de panouri însă, cererea, din păcate, nu a fost soluționată până acum. Un alt aspect este proasta amplasare a acestora.Panouri “ascunse”, în zone unde nu trec cetățeni.Să nu mai spun despre faptul că sunt zone populare unde nu există niciun panou.( Soarelui, Padurea Verde ). Explicația o cunosc și ea este următoarea: se dorește o campanie în modul ASCUNS.Să nu se cunoască cine candidează.Vă spun că, atunci când împreună cu echipa mea am căutat locurile unde sunt amplasate panourile, mă simțeam ca în jocul celebru de acum câțiva POKEMON GO.Căutam pokemoni.”, a declarat candidatul ALDE la PrimariaTimisoara.
Candidatul ALDE mai spune ca unii contracandidati si-au lipit afisele pe doua pozitii fara a le pasa daca altii mai au loc unde sa isi lipeasca afisele.
„În al doilea rând, scriu despre lipsa de profesionalism și tupeul contracandidaților mei. De la început eu am menționat că, în ceea ce mă privește, voi duce o campanie fără atingeri la alte partide.Însă, observ că aceștia nu îmi urmează exemplul. Și vă spun de ce.Un partid, care a pus printre primii afișe, nu a avut bunul simț să lipească afișele corect. Cum au lipit? Ca un om care parchează mașina pe două locuri de parcare.Înțelegeți voi ce spun. Și tot ei fac plângeri și sesizări.Dar așa este când ai o teamă.Disperarea se poate observa.Ca să nu mai menționez că au pus afișe duble. Este clar ca acțiunile incorecte afectează nu candidatul, ci timișorenii.În mod direct. Dragi contracandidați, nu doriți ca zilele rămase de campanie să le facem în mod corect?”, mai spune Adrian Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here