Sondaj de ultima ora care incinge scena politica din Timis!

Potrivit unui sondaj realizat la comanda unui partid politic din Timis Nicolae Robu si Alin Nica ar urma sa castige detasat alegerile din 27 septembrie. Actualul primar ar urma sa obtina 41,7 procente in timp ce PNL doar 31,22. Candidatul USR Dominic Fritz este mai jos de cat USR care ar obtine 29.3 proecente in timp ce Fritz ar putea strange 27,5 procente.

Calin Dobra si Voichita Lazureanu(PSD) ar urma sa obtina un scor peste partidul din partea caruia candideaza. Potrivit aceluiasi sondaj Adrian Pau si Marius Craina ar urma sa obtina scoruri bune atat la judet cat si la primarie. Marius Craina se bate cu candidatul PSD umar la umar in timp ce Adrian Pau este pe locul 4 la CJT cu 14,1 procente.

Sondajul il mai da pe Titu Bojin (ALDE) cu 5,7 procente iar pe avocatul Adrian Popescu care reprezinta acelasi partid cu 3,2 procente. Cornel Samartinean (PMP) se regaseste in intentia de vot a timisenilor cu 2,9 procente in timp ce colegul Alexandru Mutruc nu a intrat in sondaj avand un proecentaj mic.

Sondajul a fost comandat de un partid politic implicat in batalia electorala din 27 septembrie. La acest sondaj realizat pe baza unui chestionar realizat pe teren au fost chestionate aproape 900 de persoane. Cei care au realizat acest sondaj spun ca marja de eroare este de +-3,5 la suta.

 

2 COMENTARII

  1. CINE -I ALIN NICA ???? CUM SA ALEGI UN NEICA NIMENI IN FRUNTEA TIMISOAREI ! UN FRITI DIN GASCA LUI BARNA CARE ARE DOSAR PENAL LA DNA PENTRU DETURNARE DE FONDURI UE DE LA COPIII CU DIZABILITATI ,GASCA ASTA O VRETI LA BANII PRIMARIEI IAR UNIREA CU PLUS DESPRE CINE NE VORBESTE CUMVA DE VLAD VOICULESCU CARE ATUNCI CAND ERA MINISTRUL SANATATII S A OPUS VEHEMENT CA TRANSPLANTUL DE PLAMANI SA SE FACA IN ROMANIA SI L A PROMOVAT PE CEL DE LA VIENA !DRAGI TIMISORENI ALEGETI OAMENI DEVOTATI TIMISULUI SI CU REZULTATE CUM ESTE DL PRESEDINTE CALIN DOBRA LA CJT SI LA PRIMARIE O TIMISOREANCA DE A NOASTRA MEDIC DE EXCEPTIE DR VOICHITA LAZUREANU !

    • Pariu ca Robu are sub 40% iar Fritz are peste 30%, diferența fiind de doar5%, deoarece sondajul e făcut de PNL. Doar Alin Nica conduce mai detașat, însă la fel și la el. Are mult sub 40% iar Dobra e aproape de 30%.
      Chiar dacă sunt convins ca vor câștiga cei doi lideri liberali, însă manipularea grosolană denotă ca încă e teama mare de esec

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.