Banatenii inving Steaua fara probleme. Timisoara Saracens merge in sferturile competitiei

Meci al orgolilor, dar fara miza. Asa se poate caracteriza intalnirea de astazi dintre Timisoara Saracens si Steaua Bucuresti.

Cu ambele echipe calificate deja in sferturile Cupei Romaniei, combatantii s-au intrecut totusi cu destula determinatare. Saracens, evident echipa mai buna, s-a impus fara sa forteze prea mult. S-a incheiat 13-3, la pauza 10-3, intr-un joc in care echipa banateana a fost formata din titulari obisnuiti, dar si jucatori care evolueaza mai putin de obieci, pe parcurs intrand si tineri de persepctiva.

Singurul eseu al partidei s-a marcat in minutul 20 si a apartinut banatenilor. Dupa un mol de margine, mingea a circulat pe treisterturi, iar Steve Shennan a reusit sa culce mingea in careul de tinta advers. Celelalte punctelor au venit de la Calafeteanu, o transformare, doua penalitati, respectiv Ionut Niacsu, o transformare.

Timisoara Saracens va intalni in urmatorul joc, faza eliminatorie a Cupei, sferturi de finala, CSM Bucuresti, sambata de la ora 11.

Timisoara: Militaru, Capatana, Tarus, Poparlan, Drenceanu, Ianus, Ikamanu, Gorcioaia, Calafeteanu, Rose, Umaga, Nau, Shennan, Tangimana, Fercu. Au mai evoluat: Nabalei, Maris, Popa, Muresan, Pretorius, Mahe, Simionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here