Meci al orgolilor, dar fara miza. Asa se poate caracteriza intalnirea de astazi dintre Timisoara Saracens si Steaua Bucuresti.

Cu ambele echipe calificate deja in sferturile Cupei Romaniei, combatantii s-au intrecut totusi cu destula determinatare. Saracens, evident echipa mai buna, s-a impus fara sa forteze prea mult. S-a incheiat 13-3, la pauza 10-3, intr-un joc in care echipa banateana a fost formata din titulari obisnuiti, dar si jucatori care evolueaza mai putin de obieci, pe parcurs intrand si tineri de persepctiva.

Singurul eseu al partidei s-a marcat in minutul 20 si a apartinut banatenilor. Dupa un mol de margine, mingea a circulat pe treisterturi, iar Steve Shennan a reusit sa culce mingea in careul de tinta advers. Celelalte punctelor au venit de la Calafeteanu, o transformare, doua penalitati, respectiv Ionut Niacsu, o transformare.

Timisoara Saracens va intalni in urmatorul joc, faza eliminatorie a Cupei, sferturi de finala, CSM Bucuresti, sambata de la ora 11.

Timisoara: Militaru, Capatana, Tarus, Poparlan, Drenceanu, Ianus, Ikamanu, Gorcioaia, Calafeteanu, Rose, Umaga, Nau, Shennan, Tangimana, Fercu. Au mai evoluat: Nabalei, Maris, Popa, Muresan, Pretorius, Mahe, Simionescu.

Articolul precedentAu donat sange pentru o cauza nobila
Articolul următorCercetați pentru braconaj la Lovrin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.