Cercetați pentru braconaj la Lovrin

Doi bărbați au fost depistaţi în timp ce transportau cu un autoturism un căprior, pe care l-ar fi vânat fără drept pe fondul de vânătoare Gotlob. Poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi, de 34 şi 19 ani, bănuiţi de braconaj cinegetic.

Potrivit oamenilor legii, cei doi ar fi fost depistaţi ieri pe raza localităţii Lovrin, în timp ce transportau cu un autoturism un animal vânat. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbaţii ar fi vânat, fără autorizaţie legală, un căprior pe fondul de vânătoare Gotlob, folosindu-se de o armă deţinută legal. Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor arma de vânătoare, mai multe cartuşe, un cuţit şi animalul vânat.

Cei doi s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic.Cercetările sunt continuate de poliţişti Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here