boxGongul de aur este o competitie puternica de box ce are loc anual in Macedonia si la care participa pugilisti din intreaga Europa. De exemplu, in editia 2015, care s-a desfasurat recent la Skopije, au raspuns afirmativ sportivi din Romania, Anglia, Franta, Grecia, Ungaria,  Tara Galilor, Bulgaria, Serbia, Kosovo, Croația, Slovenia, Rusia, Muntenegru, Bosnia & Herțegovina, Albania si Macedonia.

Delegatia Romaniei a fost compusa din 5 boxeri seniori si doi antrenori de la CSM Timisoara, Nicolae Ispas si Orlando Ispas, oameni ce nu mai au nevoie de prezentare, datorita performantelor care le-au avut si pana acum.

Banatenii au avut o comportare extraordinara, fiecare dintre ei reusind sa urce pe podium, in conditiile in care concurenta a fost acerba.

Boldea Constantin cat 81 kg- medalie de aur (foto)
Lazar Mihai cat 60 kg- medalie de argint
Canta Samuel cat 75 kg- medalie de argint
Vintan David cat 56 kg- medalie de bronz
Ivanoaie Florin cat +91 kg- medalie de bronz

In plus, finala categoriei 60 kg in care a evoluat sportivul Lazar
Mihai a  fost declarata cea mai frumoasa partida a turneului, boxerul roman fiind felicitat personal de catre primul ministru a Republicii Macedonia.

„Suntem multumiti de ce am realizat in Macedonia. Sportivii nostri s-au ridicat la nivelul asteptarilor si pot spune ca au impresionat asistenta. Toti au venit acasa cu medalie, lucru care nu poate decat sa ne bucure”, ne-a spus Orlando Ispas.

Articolul precedentDupă doi ani, a ajuns în sfârșit la închisoare. Vezi ce pedeapsă are de săvârșit
Articolul următorAmical Italia – România – Tricouri speciale în memoria victimelor tragediei de la #Colectiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.