Bancnotă de 500 de euro falsă, descoperită de polițiștii de frontieră

0
49

Bani falși, descoperiți asupra unui bărbat ce încerca să intre în țară prin vama Moravița. Mai exact, oamenii legii au găsit asupra unui bărbat care încerca să intre în țară, o bancnotă de 500 de euro falsă.

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul prânzului, când în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetăţean român în vârstă de 33 de ani, domiciliat în județul Galați, care conducea un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România, pe numele unui cetățean italian. Polițiștii de frontieră au făcut un control amănunțit asupra mijlocului de transport și persoanei în cauză, și au găsit o bancnotă de 500 de euro, susceptibilă a fi falsificată. Oamenii legii au verificat bancnota și au constat că aceasta nu prezintă caracteristicile unei bancnote autentice. Bărbatul a declarat polițiștilor că a găsit bancnota pe jos, în urmă cu câteva luni, într-un club din Italia.

Poliţiştii de frontieră îl cercetează acum pe bărbat pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulație a valorilor falsificate, precum și primirea, deținerea sau transmiterea acestora, în vederea punerii lor în circulație, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here