Bani de la Guvern pentru Centenarul Romaniei!

Guvernul României a alocat un buget de 5o milioane lei pentru manifestările, acţiunile şi proiectele de aniversare a Centenarului României, asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial.

Suma minimă aferentă unui proiect, care poate fi solicitată, este în cuantum de 50 mii lei, suma maximă aferentă unui proiect, care poate fi solicitată, este în cuantum de 5 milioane lei, iar termenul maxim de finalizare al proiectelor este 7 decembrie 2018.

Este îmbucurător faptul că județul Timiş are doi reprezentanți în Guvernul României, responsabili  sau membri în comisiile care coordonează, la nivelul ministerelor din care fac parte, calendarul  acțiunilor cu ocazia Centenarului României. Am mare încredere că cei doi colegi, secretarul de stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale, Ion Ardeal Ieremia, și secretarul de stat la Ministerul Educației Naționale, Petru Andea, vor aduce contribuții şi rezultate în raport cu  importanța acestei mari sărbătoriri naționale. Nu în ultimul rând, am convingerea că proiectul Timişoara Capitală culturală Europeană 2021 va fi susținut şi ajutat să crească la adevărata valoare prin existența unui secretar de stat din Timiş la Ministerul Culturii şi Identității Naționale.”, Călin Dobra, preşedinte interimar al PSD Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here