Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului a sărbătorit astăzi Ziua Regalității printr-un eveniment cultural-sportiv intitulat ”Educație Sport-Sănătate în Universitate”.

A avut loc un eveniment, care începe să aibă tradiție, întrucât nu este pentru prima dată când îl organizăm, a fost și anul trecut. Este un eveniment cultural-sportiv care se adresează atât studenților, cât și elevilor, liceenilor în mod special, care sunt prezenți la această ediție și bineînțeles dascălilor din universitatea noastră. Prima parte a fost în Aula universității și a fost dedicată Zilei Reglalității, în care au fost prezentate evenimentele legate de Casa Regală ce s-au petrecut de-a lungulul anilor, întregului auditoriu. Partea a doua este practic partea sportivă. Este un maraton, apoi alte activități sportive ce se vor derula în întreaga zi de astăzi, iar apoi va avea loc festivitatea de premiere. Cu siguranță o parte dintre elevii prezenți astăzi vor fi studenții noștri, așa s-a întâmplat și anul trecut”, spune Gheorghe David, profesor în cadrul USAMVBT.

Articolul precedentI-a furat lanţul de aur unei femei în plină stradă! Hoţul a fost prins de trecători până la sosirea poliţiştilor
Articolul următorBani de la Guvern pentru Centenarul Romaniei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.