Bani mulţi, realizări puţine. PSD arată cu degetul către conducerea „galbenă” a CJT pentru cheltuirea fondurilor din bugetul participativ

Banii din bugetul participativ al CJT par ca au dispărut, lasând în urmă un… gol! Alexandru Iovescu poveşte despre ce s-a realizat, sau mai degrabă ce s-au întâmplat cu aceste fonduri.

„4,5 milioane de lei și trei stații de autobuz. Acestea sunt rezultatele palpabile ale „reușitelor” din fondurile din bugetul participativ din 2021 si 2022 din județul Timiș. Că pentru 2023 au fost bani alocați, dar programul nu a fost implementat”, spune consilierul judeţean PSD, artătând cu degetul către PNL, „aspirator de fonduri”.

„Au fost în jur de 1,5 milioane de lei alocate în 2021 și s-au făcut 3 stații de autobuz în Foeni, cu câteva zeci de mii de lei. În rest, fondurile din bugetul participativ din 2021, știu cei din conducerea CJ Timiș unde s-au dus. Pe 2022, 3 milioane de lei, din care, până acum, știm că ar urma, cândva, anul acesta să fie finalizat un parc tematic în Moșnița Nouă. Centrul de recuperare pentru copiii cu adicții nu a fost prioritar, nici adăpostul pentru câinii comunitari, așa a calculat onor conducerea CJ Timiș, în frunte cu Alin Nica.

Și la acest capitol conducerea celei mai importante instituții publice din județ mimează că are în vedere interesul timișenilor, dar e clar din fapte ce interese sunt în prim-plan”, a explicat Iovescu.

Aşadar, PNL va trebui să răspundă la un moment dat despre aceşti bani din fondul participativ şi ce s-a făcut cu ei. Rămâne de văzut, dacă acest lucru se va întâmpla, dar conducerea din castelul de cleştar al PNL a demonstrat că numai transparentă nu e!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.