Sfârșit de săptămână sângeros pe șoselele din Timiș, o consecință a modului în care cei mai mulți șoferi se comportă la volanul autoturismelor. Cele mai multe accidente se petrec din pricina vitezei excesive, iar acest o arată și numărul sancțiunilor acordate în weekend-ul trecut celor care au depășit limitele legale ale vitezei, 103.

În total, în perioada 4-6 octombrie 2019, polițiștii Biroului Rutier Timiș au dat 377 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat limita legală a vitezei. Ca de fiecare dată, nu puteau lipsi cei care se urcă băuți la volan. Duminică, 6 octombrie, în jurul orei 7.00, un bărbat de 39 de ani a fost prins conducând băut pe Calea Lipovei din Timișoara. A fost supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, ca mai apoi să-i fie stabilită cu exactitate cantitatea de alcool consumată. I-a fost reținut permisul.

5 infracțiuni, 17 permise reținute

În total, la sfârșitul săptămânii trecute au fost reținute 17 permise de conducere și au fost depistate cinci infracțiuni contravenționale. Au mai fost reținute 18 certificate de înmatriculare. În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Articolul precedentForum internațional de afaceri! Reprezentanți ai Cehiei, Rusiei, Greciei și României, se întâlnesc la Timișoara!
Articolul următorUnitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, reabilitată și modernizată! Când încep lucrările?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.