Bărbat cercetat pentru contrabandă cu arme

Poliţiştii timişeni specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase efectuează cercetări față de un bărbat de 36 de ani bănuit de contrabandă calificată.

La data de 12 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale Timişoara despre faptul că au descoperit într-un colet, expediat din America, două arme cu aer comprimat și 6000 de alice. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că persoana căreia îi era destinat coletul nu era autorizată.

foto-arme-2

Astfel, la data de 05 octombrie , coletul a ajuns în posesia unui bărbat de 36 de ani, din județul Brașov, în urma unei livrări supravegheate. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat cele 2 arme și cele 6000 de alice în vederea continuării cercetărilor. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here