Bărbat de 31 ani dat în urmărire generală, depistat la vama Cenad. Ce infracțiune a comis

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În această dimineață, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, pasager într-un autoturism, un cetăţean român în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Alba.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă cu închisoarea de patru ani, pentru săvârşirea  infracţiunii de furt, acesta declarând că vine din Spania pentru a se preda autorităţilor romane.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei individului, fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here