Bărbat dispărut dintr-un spital din Timișoara

MISTRIC SEBASTIAN OTMAR

Un bărbat din Timișoara a dispărut dintr-un spital. Nimeni nu l-a văzut plecând şi nu apare pe niciuna din camerele de supraveghere.  De trei zile, familia acestuia îl caută disperată.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat de 30 de ani, dispărut dintr-o unitate spitalicească. Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unui bărbat de 30 de ani, din municipiul Timișoara.

Mistric Sebastian ar fi plecat voluntar, la data de 16 ianuarie, dintr-o unitate spitalicească unde se afla internat pentru investigații și până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1.70-1.75 metri, 70-75 de kg, constituţie atletică, păr negru, ochi verzi. La data dispariţiei, bărbatul purta un tricou de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare verde şi pantofi sport de culoare albastră.

Oricine poate oferi detalii cu privire la bărbatul dispărut este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.