Bărbat, evadat dintr-o închisoare din Spania, prins la Timișoara!

Polițiștii timișoreni au depistat un bărbat căutat de autorități în toată Europa, după ce a evadat dintr-o închisoare din Spania!

Bărbatul, de 46 de ani a fost depistat de polițiști Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Mai exact, în cursul lunii ianuarie, bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar situat pe teritoriul Spaniei, unde executa o pedeapsă de 15 ani, pentru infracțiuni contra persoanei, ar fi beneficiat de o permisie de 4 zile, iar la expirarea termenului nu ar fi revenit în unitatea de detenție.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, urmând a fi prezentat Curții de Apel Timișoara, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile spaniole.

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here