Bărbat foarte beat la volan, prins pe un drum din Timiș. Polițiștii rutieri au aplicat peste 500 de amenzi, în weekend

Sute de amenzi au fost aplicate de polițiștii rutieri în weekend, în Timiș. A fost razie în trafic, iar unii șoferi au rămas fără permisele de conducere. În aceeași situație este și un bărbat de 40 de ani, prins beat la volan.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost tras pe dreapta în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Bacova, pe DC 592. A fost supus alcooltestului, iar valoarea rezultată a fost de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, pentru a-i fi stabilită cu exactitate alcoolemia. S-a ales cu dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Polițiștii rutieri au acționat în tot traficul din tot Timișul, în weekend. Au fost controlate 580 de autovehicule și legitimate 600 de persoane. Au fost efectuate, în total, 352 de testări cu aparatul etilotest și aplicate 531 de amenzi.

Dintre acestea, 250 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 73 celor care nu au purtat centura de siguranță. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, 27 de permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here