Dacian Cioloș a anunțat, în ședința de luni a Biroului Național al USR, că va demisiona din funcția de președinte al partidului. Locul său ar urma să fie luat de Cătălin Drulă, care va asigura interimatul.

Dacian Cioloș a fost numit în funcția de președinte al USR la 1 octombrie 2021. Luni, 7 februarie 2022, a anunțat că va demisiona. Conform statutului USR, în cazul demisiei președintelui, funcția este preluată de vicepreședintele casre a obținut cel mai mare număr de voturi la ultimul congres. Adică de Cătălin Drulă, are și-a asumat public că este pregătit să preia conducerea USR dacă Cioloș demisionează.

Dacian Cioloș a fost ales președinte al USR PLUS în 1 octombrie 2021, cu 19.603 voturi (50,9%), față de 18.908 de voturi (49,1%) pe care le-a obținut contracandidatul său, Dan Barna, voturile fiind exprimate online. Rezultatul a fost validat apoi la congres.

Articolul precedentBărbat foarte beat la volan, prins pe un drum din Timiș. Polițiștii rutieri au aplicat peste 500 de amenzi, în weekend
Articolul următorPatru candidați au rămas în cursa pentru funcția de director executiv al Poliției Locale Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.