Barbat retinut de politistii de frontiera! Vezi care a fost motivul retinerii?

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara care executau misiunea de supraveghere a frontierei de stat au depistat o persoană care se deplasa pe jos, dinspre Serbia spre România, la aproximativ 100 metri de linia de frontiera, în apropierea localităţii Beba Veche, judeţul Timiş.

Deoarece nu îşi justifica prezenţa în zonă, persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este un tânăr din Kosovo, în vârstă de 28 de ani. Acesta a declarat că s-a deplasat pe jos, pe câmp și că dorea să ajungă într-un stat din vestul Europei. Tânărul a încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât avea interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

   În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here