Incendiu de proporții în vestul țării. Un saivan a fost mistuit de flăcări

Incendiu de proporții, seara trecută, în vestul țării. Flăcări uriașe au cuprins un saivan pentru animale, în satul Remetea Poganici, din comuna Fîrliug. La momentul incidentului nu existau animale în interiorul construcției, astfel că au existat doar pagube materiale.

Flăcările au izbucnit seara trecută, în jurul orei 22.00, atunci când a fost dată alerta, la 112. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință. Saivanul era folosit pentru depozitarea fânului și a altor materiale. Au ars aproximativ 1300 de baloți de fân de diferite forme și dimensiuni, 40 de metri cubi de lemn și o remorcă de tractor.

Nu a existat pericol de propagare a incendiului la un alt obiectiv. Intervenția a durat aproximativ 9 ore, din pricina cantității foarte mari de materiale combustibile și ușor inflamabile. Valoarea pagubelor este estimata la peste 32.000 lei.

Cercetările au scos la iveală faptul că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de folosirea intenționată a unei surse de aprindere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here