Bărbat reținut pentru trafic de droguri! A încercat să bage în țară 8 kg de cannabis, cu autocarul

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiș – Serviciul Antidrog, împreună cu polițiștii Serviciului  de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au ridicat 8 kilograme de cannabis în urma unui control efectuat asupra unui autocar.

Polițiștii de la Serviciul Antidrog se pare că aveau informații despre acest transport și au organizat o acțiune la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu.

Astfel, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autocar.

În urma controlului autocarului, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor peste 8 kg. de cannabis de la un bărbat de 39 de ani.

Persoana depistată a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

”Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru  24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luarea unei măsuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, Direcției Regionale Vamale Timișoara și Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here