Polițiștii timișeni au identificat doi bărbați, de 24 și 40 de ani, bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe. La data de 22 iulie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au identificat un tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

Potrivit oamenilor legii, la data de 11 iulie, bănuitul, prin escaladarea gardului împrejmuitor, ar fi pătruns într-un imobil, situat pe raza localității mai sus menționată, iar din interior ar fi sustras o sumă de bani și un telefon mobil. Prejudiciul creat este de 800 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar, ulterior, magistrații au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În cursul aceleiași zile, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o locuință situată pe raza municipiului.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat, de 40 de ani, bănuit de comiterea furtului.

În fapt, la data de 21 iulie, bănuitul, profitând de faptul că ușa de acces în locuință nu era asigurată, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Prejudiciul în valoare de 200 de lei a fost recuperat în totalitate, banii fiind restituiți păgubitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Timiș.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

 

Articolul precedentRazie în Timișoara. Amenzi aplicate de 20 mii lei
Articolul următorCetăţean bulgar depistat fără permis de conducere valabil la vama Cenad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.