Poliţiştii timişeni au acţionat pe raza de competență a Secției 2 Timișoara în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. Aceștia au aplicat 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 20.000 de lei.

Peste 50 de poliţişti au acţionat vineri pe raza de competență a Secției 2 Timișoara, pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier. Astfel, a fost organizată o razie cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale și jandarmi.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Astfel, au fost controlate 12 unităţi comerciale, legitimate 600 de persoane şi verificate aproape 200 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, O.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români şi pentru nerespectarea normelor rutiere.Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 20.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentAtentat cu bomba intr-un restaurant din orasul german Ansbach: un mort si 12 raniti
Articolul următorBărbați cercetați pentru furt din locuință

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.