Cute little boy playing table tennis indoors

Clubul Sportiv Giroc-Chișoda lansează noi secții de baschet, tenis de masă și kempo, iar antrenamentele încep din această săptămână.

Părinții sunt invitați să-și aducă copiii la antrenamentele de baschet pentru băieți și fete născuți în anii 2012 și 2013. Antrenamentele vor avea loc la sala de la Școala Gimnazială „I. Ciorogariu” Chișoda, în zilele de marți (de la ora 15,00) și vineri (de la ora 16,00), sub îndrumarea antrenorului „Pidi” CZMOR. Pentru înscrieri, părinții pot contacta antrenorul înainte de antrenamente la sala sau la telefon 0723276731. Copiii trebuie să vină echipați cu șort de culoare închisă (negru sau bleumarin), tricou alb și încălțări de tip sport (adidași) pentru sală.

În secția de tenis de masă sunt așteptați copii cu vârsta între 7 și 9 ani, băieți și fete. Antrenamentele vor avea loc la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „I. Ciorogariu” Chișoda, în zilele de marți (de la ora 17,00) și joi (de la ora 17), sub îndrumarea antrenorului Cosmin LAZICI. Pentru înscrieri, părinții pot contacta antrenorul înainte de antrenamente, la sala din Chișoda sau la telefon 0722347497. Copiii trebuie să vină echipați cu șort de culoare închisă (negru sau bleumarin), tricou alb și încălțări de tip sport (adidași) pentru sală.

În secția de kempo sunt așteptați copii cu vârsta între 8 și 12 ani, băieți și fete. Antrenamentele vor avea loc la sala de sport a Școlii „I. Ciorogariu” din Chișoda, în zilele de luni (de la ora 17,00) și miercuri (de la ora 17,00), sub îndrumarea antrenorului Raul BAR. Înscrierile se vor face la sală, înainte de antrenamente sau telefonic la numărul 0725724559 (Raul Bar). Copiii trebuie să vină echipați cu șort de culoare închisă (negru sau bleumarin), tricou alb și încălțări de tip sport (adidași) pentru sală.

Clubul Sportiv Giroc-Chișoda își așteaptă cu drag noii membri în cele trei secții, pentru a le oferi oportunități de dezvoltare sportivă și personală.

Articolul precedentSistem SCADA regional din fonduri europene atrase de Aquatim
Articolul următorÎntâlnire la nivel înalt: președintele CCIAT și ambasadorul Chinei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.