Pentru o agendă de lucru comună și misiuni diplomatice. Președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România. Discuțiile au vizat rezultate concrete pentru comunitatea de afaceri timișeană.

În această săptămână, delegația Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș condusă de președintele CCIAT, Florica Chiriță, a fost invitată la sediul Ambasadei Republicii Populare Chineze din București la o întâlnire de lucru cu Han Chunlin, ambasador.

După o prezentare succintă a principalilor indicatori economici ai Județului Timiș, a activității CCIAT și a istoricului relațiilor de colaborare cu entități din China, a fost discutată și convenită o agendă de lucru comună pentru perioada care urmează.

Astfel, au fost stabilite organizarea unei misiuni economice timișene de vizitare a CIIE Import Expo Shanghai 2023 (7-11 noiembrie), cel mai mare târg multisectorial de profil din lume; găzduirea la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, în 28 mai, a unui eveniment de prezentare a Târgului Shanghai 2023; Organizarea la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, în cursul anului 2024, a unei expoziții solo de produse din China.

Totodată, în contextul “Timișoara, capitală culturală europeană”, Președintele CCIAT a propus ca delegațiile culturale chineze care vizitează anul acesta orașul să aibă și o componentă de business, caz în care pot fi organizate forumuri de afaceri și întâlniri de tip B2B.

Articolul precedentBaschet, tenis de masă și kempo – noile secții ale Clubului Sportiv Giroc-Chișoda
Articolul următorCCIA Timiș continuă seria evenimentelor cu caracter inovator în domeniul sănătății

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.