Bătăi între colegi la căminul UCECOM

jandarmi

Certuri şi lovituri în urma consumului excesiv de alcool şi bătaie între colegii de cameră în Timişoara. Jandarmii timişoreni au intervenit pentru aplanarea conflictului la o oră târzie din noapte.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, când un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara a fost solicitat să se deplaseze pe Calea Bogdăneştilor, la căminul UCECOM, unde mai multe persoane aveau o altercaţie.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au găsit doi bărbați, unul dintre aceştia prezentând urme vizibile de violenţă. Aceștia le-au declarat oamenilor legii că au băut „puţin peste măsură” împreună cu un al treilea bărbat, coleg de cameră care a trecut la aplicarea de măsuri fizice, pe fondul consumului excesiv de alcool. Persoana vătămată, a fost preluată de către un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Municipal Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare şi totodată, a fost îndrumat să depună plângere legală în termenul legal.

Ceilalţi doi bărbaţi au fost conduşi la sediul unităţii de jandarmi pentru lămurirea situaţiei iar jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru lovituri sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here