Bătrân rătăcit, găsit pe malul Begăi de poliţiştii ce patrulau cu şalupa!

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară pe Canalul Bega, au observat, în jurul orei 22.00, în zona Podului Modoș, un bărbat de vârstă înaintată dezorientat, care părea că are nevoie de ajutor.

Polițiștii locali l-au preluat și l-au adus la sediul Poliției Locale unde l-au identificat, stabilind că are 71 de ani și este de loc din Moldova Nouă.

Polițiștii locali au luat legătura cu polițiștii din Moldova Nouă pentru a stabili cu exactitate o adresă a bărbatului și a lua legătura cu rudele.

De asemenea, s-a luat legătura și cu polițiștii din Timișoara de la Secția 5, care au fost anunțați de către fiica bărbatului că acesta nu era de găsit de câteva ore. Femeia, care locuiește în zona Calea Aradului, a venit ulterior la sediul Poliției Locale de unde și-a luat tatăl.

Aceasta a declarat că bărbatul a dispărut în jurul orei 19.00, fiind într-un parc din apropierea locuinței, dar, pentru că nu cunoaște Timișoara, s-a rătăcit și nu a mai știut să se întoarcă acasă. Bătrânul a fost preluat de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here