Accidentul a avut loc înainte de prânz, pe centura Lugojului. Microbuzul în care se aflau 17 copii şi trei adulţi a fost lovit de un tir, apoi a fost proiectat într-o altă maşină în care se afla o singură persoană, şoferul.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, ambulanţe dar şi pompierii.

ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident rutier, pe centura Lugojului, între un microbuz și un autoturism. În microbuz erau șoferul, două cadre didactice și 17 elevi, iar în autoturism o persoană. Au fost alocate 3 autosanitare SMURD tip B, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 3 ambulanţe”, transmite ISU Banat.

De vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul microbuzului care a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, moment în care a fost lovit puternic de un tir care circula din spatele lui, şi a fost proiectat într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Copiii sunt elevi ai Liceului „Vlad Ţepeş” din Timişoara şi mergeau într-o excursie în Cluj.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produc accidentul.

Articolul precedentA mai rămas o zi până la cel mai aşteptat eveniment în materie de mobilier, UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila
Articolul următorBătrân rătăcit, găsit pe malul Begăi de poliţiştii ce patrulau cu şalupa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.