Bătrână înșelată și lăsată fără economiile adunate o viață! Poliția a intrat pe fir

Atenţie la neatenţie! O bătrână a rămas fără economiile strânse o viață, după ce a primit în casă o femeie care s-a prezentat ca fiind angajată a unui magazin cunoscut și care s-a oferit să-i prezinte unele produse de menaj.

Fiul bătrânei care locuiește în Petroșani, județul Hunedoara, a alertat de urgență polițiștii, când a văzut că îi lipsesc toți banii din casă.

”În data de 09.01.2020, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie în vârstă de 72 ani, din Petroşani, cu privire la faptul că, în data de 08.01.2020, în jurul orei 10:20, la ușa locuinței sale s-a prezentat o femeie necunoscută, care s-a recomandat ca fiind angajată a unui magazin şi care s-a oferit să îi prezinte unele produse de menaj (detergenţi, deodorant etc.)”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Mai exact, femeia a fost invitată de petroșeneancă în bucătăria locuinței, unde a făcut „demonstrații” cu produsele de menaj, iar după aproximativ 10 minute a plecat, motivând că persoana vătămată „nu îndeplinea condițiile promoţiei”, având o pensie mai mare de 700 de lei.

La scurt timp, fiul bătrânei a constatat faptul că mamei sale i-au fost furate dintr-un dulap din dormitor diferite sume de bani (3.000 de euro, 200 de dolari, 200 de lire sterline și 1.200 de lei).

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și luarea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here