Joia neagră pentru o femeie din municipiul Petroşani. Femeia a lăsat să intre în locuinţă o tânără care a pretins că doreşte să îi vândă diferite produse „la promoţie”.

Timp de aproximativ 30 de minute, tânăra i-a prezentat bătrânei de 73 de ani, mai multe produse, însă aceasta nu a cumpărat niciun produs. După plecarea „vânzătoarei”, femeia a constatat că din apartament, din dulapul din dormitor, i-au fost sustraşi 1.600 de euro şi 2.800 de lei.

”În data de 15.11.2018, în jurul orei 12:05, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un petroşănean despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința soacrei sale, în vârstă de 73 de ani, din municipiul Petroșani, de unde au sustras diferite sume de bani. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că o tânără (în curs de a fi identificată), în jurul orei 11:30, sub pretextul că dorește să vândă produse „la promoţie”, din partea unui lanţ de magazine, a fost invitată în apartament de către partea vătămată (care nu a asigurat uşa de la intrarea în apartament, după intrarea „vânzătoarei” de ocazie)”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, poliţiştii demarând cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

Articolul precedentS-a deschis circulația pe autostrada A1 între Șoimuș și Simeria!
Articolul următorMuzeul Național al Banatului prezintă expoziția „Știință și etnicitate. Cercetarea antropologică în România anilor ’30”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.