O amplă acțiune de căutare a fost finzalizată cu succes de către ISU Banat. O bătrână dată disparută de familie a fost salvată după ce a petrecut o noapte în pădure.

Ieri în jurul orei 21.45 a fost sesizată dispariția unei femei, în vârstă de 93 de ani, între localitățile Remetea și Bucovăț. Aceasta ar fi plecat în jurul orei 13:00, în zona izlazului (cu animalele la păscut și pentru a culege ciuperci). După primirea apelului, mai multe forțe au fost angrenate în misiunea de căutare salvare, aceasta desfășurânduse atât la sol, în mediul acvatic dar și în mediul aerian prin survolarea zonei.

Femeia a fost găsită azi în jurul orei 12:30, de echipajul de pe autoșenilata de intervenții în zone greu accesibile, în apropierea pădurii de lângă localitate. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD pentru investigații. Starea ei este stabilă.

Printre cei care au participat la intervenție se numară Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” cu 1 ofițer, 16 subofițeri, un câine de căutare-salvare, o barcă pneumatică, o autoșenilata de intervenții în zone greu accesibile, o ambulanță SMURD, un punct de comandă și 4 autospeciale; Inspectoratul de Poliție Județean Timiș cu 9 polițiști, 2 câini de urmă, 4 autospeciale; Inspectoratul de Jandarmi Timiș cu 5 subofițeri și o autospecială; Gruparea Mobilă Timiș cu 8 subofițeri și 2 autospeciale. Din localitatea Remetea Mare a participat primarul, viceprimarul și 10 voluntari, 3 autoturisme de teren; Ministerul Apărării Naționale cu 3 elicoptere; SALVO cu 10 voluntari, o barcă, un ATV și un paramotor.

Articolul precedentVezi câștigătorii Campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”. Te numeri printre ei?
Articolul următorOncoGen reunește lideri naționali și internaționali în lupta împotriva cancerului și a bolilor alergice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.