Bătrână, tâlhărită în scara unui bloc! Hoțul a fugit cu poșeta femeii în care avea actele și bani

Un bărbat de 40 de ani a fost reţinut preventiv de către poliţişti, după ce a tâlhărit o femeie în vârstă de 74 de ani.

Totul s-a întâmplat vinerea trecută, în data de 14 februarie. În jurul orei 15.30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că, în zona unui bloc de locuinţe din municipiul Hunedoara, unei femei i-a fost smulsă din mână o geantă, iar aceasta a căzut, lovindu-se la cap.

Victima, o femeie de 74 de ani, le-a spus poliţiştilor că a venit în vizită la o prietenă şi a intrat în scara blocului în același timp cu un bărbat necunoscut, care i-a prins geanta și tras, până în momentul în care partea vătămată a căzut pe scară și a dat drumul genții respective. Femeia avea în geantă 1.500 de lei şi actele de identitate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma activităților de cercetare penală și investigative, au identificat un bărbat de 40 de ani, din Hațeg, bănuit de comiterea faptei.

Față de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.