Tânăr şi tâlhar! A bătut o femeie în vârstă şi a fugit cu poşeta

Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, de 21 de ani, bănuit de tâlhărie. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, în data de 30.08.2022, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 81 de ani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla pe banca din fața blocului unde locuiește, situat pe strada Remus Tăsală din municipiul Timișoara, un bărbat i-ar fi sustras poșeta prin violență, lovind-o cu piciorul în zona gambei, ulterior acesta fugind într-o direcție necunoscută.

În cursul zilei de ieri, 06.09.2022, în jurul orei 15:00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4 Urbane, cu sprijinul polițiștilor Secției 1 Urbane au identificat în municipiul Timișoara un tânăr de 21 de ani, bănuit de săvârșirea faptei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here