Bețivii din noapte, care nu s-au oprit până nu s-au dus peste polițiști la secție

În data de 31.07.2022, în jurul orei 03:30, polițiștii Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins la intersecția străzilor Ștrandului cu Nicolae Bălcescu din municipiu, un grup de persoane în stare vădită de ebrietate, care se manifestau violent, provocând scandal.

Persoanele în cauză au fost somate să înceteze orice activitate, acestea refuzând.

Având în vedere aceste aspecte, trei bărbați, în vârstă de 17, 19 și 31 de ani, au fost imobilizați și conduși la sediul poliției, ulterior fiind sancționați contravențional cu suma de 8.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru scandal și adresarea de injurii și expresii jignitoare.

La scurt timp, cei doi bărbați, de 19 și 31 de ani, au revenit la sediului poliției, provocând scandal și manifestându-se violent, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, iar în urma probatoriului administrat bărbații, de 19 și 31 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând să fie prezentați magistraților în vederea luării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here