Timişoara a primit cei mai mulţi bani pentru termoficare

Bani pentru copilul în „comă” al Timişoarei. Ministerul Dezvoltării anunţă câţi bani dă pentru activitatea de termoficare.

Valoarea totală a fondurilor alocate de Minister a fost de 360,9 milioane lei, beneficiare fiin 27 de unități administrativ-teritoriale la nivelul cărora funcționează sisteme centralizate de alimentare cu energie termică, pentru achiziția de combustibil, gaze naturale sau păcură.

Dintre localitățile care au beneficiat de aceste alocări, sume importante au primit municipiile Timișoara (67.840.130,52 lei), Constanța (61.273.377,37 lei), Arad (40.997.859,05 lei) și Bacău (40.847.232,88 lei).

„Alocarea fondurilor a fost, cu siguranță, o măsură benefică, prin care ne-am atins obiectivul de a asigura continuitatea furnizării energiei termice, în special pentru populație, spitale și unități de învățământ. Suntem încrezători că autoritățile locale se pregătesc încă de pe acum pentru asigurarea energiei termice în următorul sezon rece, pentru încălzirea locuințelor și a instituțiilor”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here