BetOne, cea mai simplă metodă de a paria, la tine în oraș

Terminalele BetOne sunt următorul nivel în pariurile sportive. Nu vrei să pariezi online și să treci prin toate acele etapele de creare a contului sau să aștepți câteva zile până când îți primești câștigul? Încearcă BetOne.

Ce înseamnă terminal BetOne?

Este un ecran touch, extrem de ușor de utilizat, unde îți alegi evenimentele și pariezi singur, cât dorești și când dorești. Nu ai program, poți paria 24 de ore din 24 și, cel mai important, îți iei banii pe loc când câștigi.

De ce aș paria la terminalele BetOne? Nu e mai simplu la agențiile online?

Pentru că experiența Betone înseamnă mai mult decât un pariu plasat. Pentru că respectăm pariorii. Te întâmpinăm cu o băutură gratis, cu muzică în surdină și o ambianță plăcută. Poți paria și pe evenimente live și poți să-ți iei banii pe loc, dacă ai câștigat. Indiferent cât este ora. De ce să aștepți până când se deschid agențiile sau până îți intră banii în cont de la agențiile online? În plus, sunt cotele… Rar o să găsești cote mai mari la alte agenții.

Dar unde găsesc terminalele BetOne?

În 24 de județe din toată țara. Sunt 160 de locații, inclusiv la tine în oraș. Ne găsești în sălile de jocuri “Las Vegas”. Oriunde vezi o sală “Las Vegas”, vei găsi înăuntru și un terminal Betone. În plus, oriunde vezi sigla Betone, înseamnă că acolo este unul din partenerii noștri și vei găsi un terminal.

Pot să-mi fac biletul de acasă?

Desigur. Intri pe www.betone.ro și ai și acolo toată oferta de pariuri. În plus, ai și ponturi sau avancronici oferite de profesioniștii noștri. Ca să ai acces la toate informațiile. Îți faci biletul, iei codul și îl introduci în orice terminal Betone. Primești tichetul instant.

Luați comision la fiecare pariu plasat?

Niciodată. Doar la BetOne scapi de taxa de administrare de 5%. Garantat câștigi mai mult decât în alte agenții, cu aceeași bani pariați.

Să recapitulăm. Iei ponturi de pe site, intri în locație, poți primi o băutură gratis, poți paria la orice oră și îți iei banii pe loc. În plus, poți găsi și cele mai mari cote. Sună bine, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here