Biciclist accidentat de o șoferiță fără permis, chiar sub ochii polițiștilor!

Spread the love

Accidentul s-a petrecut marți după amiaza, în jurul  orei 17:30, în orașul Petrila.

Poliţiştii rutieri care supravegheau traficul pe strada Republicii, din oraşul Petrila, s-au autosesizat despre faptul că, un autoturism care circula pe strada Minei, odată ajuns în intersecţia cu strada Republicii, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist care circula pe strada Republicii pe direcţia Petroşani-Petrila, intrând în coliziune cu acesta.

Poliţiştii au stabilit faptul că, autoturismul era condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani, din Petrila, care le-a spus oamenilor legii  că nu are permis de conducere.

Biciclistul, nu a suferit vătămari corporale, fiind doar speriat, şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Femeia le-a povestit polițiștilor că a luat cheile de la autoturismul iubitului ei, după care l-a condus, pornind de pe strada Tudor Vladimirescu, intenţionând să ajungă în municipiul Petroşani.

Femeia, a fost testată cu aparatul alcooltest, iar în urma testării acesta a indicat valoarea de 0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul în scop de folosință.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here