Biciclist accidentat de o șoferiță fără permis, chiar sub ochii polițiștilor!

Accidentul s-a petrecut marți după amiaza, în jurul  orei 17:30, în orașul Petrila.

Poliţiştii rutieri care supravegheau traficul pe strada Republicii, din oraşul Petrila, s-au autosesizat despre faptul că, un autoturism care circula pe strada Minei, odată ajuns în intersecţia cu strada Republicii, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist care circula pe strada Republicii pe direcţia Petroşani-Petrila, intrând în coliziune cu acesta.

Poliţiştii au stabilit faptul că, autoturismul era condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani, din Petrila, care le-a spus oamenilor legii  că nu are permis de conducere.

Biciclistul, nu a suferit vătămari corporale, fiind doar speriat, şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Femeia le-a povestit polițiștilor că a luat cheile de la autoturismul iubitului ei, după care l-a condus, pornind de pe strada Tudor Vladimirescu, intenţionând să ajungă în municipiul Petroşani.

Femeia, a fost testată cu aparatul alcooltest, iar în urma testării acesta a indicat valoarea de 0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul în scop de folosință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here