Răsturnare de situaţie! Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara  informează că în perioada desfășurării alegerilor de la toate nivelurile, se interzic radierile, transferurile, excluderile și suspendările membrilor din baza de date, cu excepția prevederilor art.22, pct.2, lit. e-i. Este vorba despre decizia nr. 4 din 8 iunie 2021 a Comisiei de organizare a alegerilor din PNL.

Facem precizarea că niciun coleg suspendat nu se regăsește în situația de la art.22, pct.2, lit. e-i, care se referă la pierderea calității de membru al PNL prin retragere, radiere sau excludere în caz de deces, condamnare penală definitivă, care urmare a stabilirii de către instanțele de judecată a calității de colaborator al Securității sau interzicerea exercitării drepturilor cetățenești prin hotărâre judecătorească„, transmite Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara.

Prin urmare reprezentanţii Biroului Politic Local ales al PNL Timișoara atrag atenția conducerii județene interimare a PNL Timiș că deciziile de suspendare ale unor colegi din partid sunt nestatutare.

“Cred că este momentul să ne oprim din toată mascarada pusă în scenă de oameni care nu știu să piardă. Acum se întâmplă exact ceea ce noi am susținut de la bun început, că propunerile sau deciziile luate de către președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica sunt nestatutare. Îmi exprim regretul că sute de colegi de partid au fost ținuți într-o tensiune inacceptabilă aproape o lună de zile, când calea normală, firească, era să așteptăm deciziile forurilor superioare ale PNL. Cred că toată lumea a înțeles că PNL Timișoara este o organizație cu personalitate, verticală, cea mai puternică a PNL Timiș și care nu se lasă târâtă în jocuri mărunte puse la cale de oameni mici, care sunt gata să sacrifice orice pentru interesele lor meschine și care nu au curajul să-și privească colegii în ochi așa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie când au părăsit ședința de alegeri. Mulțumesc membrilor PNL Timișoara că au avut încredere în echipa aleasă pe 3 iulie, pentru susținerea necondiționată și pentru unitatea pe care au arătat-o în aceste momente grele”, a declarat Raul Ambrus, președinte ales al PNL Timișoara.

UPDATE: Telenovela nu s-a terminat, iar conducerea interimară a PNL anunță că suspendările rămân valabile.

„Completarea deciziei COCON nr.4 din 08 iunie 2021 transmisă astăzi de către Comisia de Organizare a Congresului PNL intră în vigoare pentru perioada viitoare și nu are efect retroactiv.
La momentul votării suspendării celor 20 membri ai PNL Timișoara de către forurile statutare îndreptățite în acest sens, se afla în vigoare Decizia COCON nr.4 din 08 iunie 2021, drept urmare, decizia de suspendare este statutară și rămâne valabilă”, se arată într-un comunicat PNL Timiș.

Articolul precedentSub 90 de cazuri noi de COVID în ultimele 24 de zile. Sunt însă 9 în județul Timiș
Articolul următor,,Ziua Timișoarei” la cea de-a XXI-a ediție! Vor fi evenimente organizate în tot orașul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.