Bișnițarii s-au trezit cu mascații la poartă. Vezi ce au găsit aceștia

percehzitii mascati bisnitari

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice-I.P.J Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

Ieri, 13 ianuarie , în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 5 percheziţii domiciliare în Lugoj și 1 în Hezeriș,la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile. Totodată, au fost percheziționate și 6 autovehicule.

Activitățile au fost efectuate în 2 dosare penale existente în lucru la Serviciul de de Investigare a Criminalității Economice-I.P.J Timiș, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Acţiunea a vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a 4 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 50 de ani.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat la domiciliile celor în cauză 30.040 țigarete de contrabandă, 47 de litri de alcool, 6 telefoane mobile și suma de 1970 euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse pentru audieri la sediul poliției din Lugoj.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților, cel în vârstă de 48 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Timiș.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, B.O.S Timișoara și Poliția municipiului Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here